Translate

martes, 12 de junio de 2012

la cifra de "EL RESCATE" TIENE Onze Zeros y Un Uno ,

l@s españoles se dan cuenta que

100.000.000 €s 
11 Ceros y 
Un Solo Uno

Mostra MultiOna deTarquinos en un mapa més gran

1 comentario:

  1. Proposició: La ment humana és increïblement creativa i pot resoldre gairebé tots els reptes que se li presenten, si se li dóna temps i suport.

    Prova: Fa dos anys, un virus tan petit que ens va fer fora de les nostres rutines normals, cal un microscopi per observar-lo.
    En un temps rècord, es van crear intervencions per limitar l'accés del petit bitxo al territori de creixement fèrtil, així com per evitar que anés més enllà.
    Res d'això hauria passat, almenys no a una velocitat de rècord, si no ens haguéssim fet fora de les nostres rutines, fora de l'ordre que tant valorem.


    Ara per "fora d'ordre", ens referim a quan la nostra imatge mental de com "han de ser" les coses és molt diferent de com són realment les coses.

    Els éssers humans sempre lluitem per l'ordre, i quan la nostra imatge mental de com haurien de ser les coses coincideix amb la realitat, ens sentim còmodes i en control. Podem passar els nostres dies i nits sense preocupacions ni preocupacions.


    Tanmateix, què passa quan no coincideixen?
    Què passa quan la nostra imatge mental, per exemple, d'on anem a treballar s'ha deixat fora de servei per un acomiadament?

    ResponderEliminar